Carnisseria-xarcuteria Esquius

Carnisseria-xarcuteria Esquius

Les nostres xarxes socials

També oferim

Entrega a domicili

Associats a

Mercat Municipal de la Masuca
Veure mapa

Ubicació

Carnisseria-xarcuteria Esquius

La Carnisseria-Xarcuteria ESQUIUS ha estat vinculada al Mercat de la Masuca des dels seus inicis.

Fou cap al 1961 quan en Jaume Esquius va emprendre el negoci familiar inaugurant la primera botiga a l’Avinguda Caresmar d’Igualada. Pocs anys després, gràcies a la inauguració del Mercat, en Jaume i la seva esposa Ma Teresa Ferran, van decidir obrir una altra botiga al bell mig del Mercat.

Actualment, la segona generació centra la seva professió a donar especial importància al fet d’oferir un producte fresc, de qualitat i proximitat, però per sobre de tot, d’elaboració pròpia. Tots i cadascun d’aquests factors són els que des de sempre els han identificat i diferenciat.

La constant visió del futur i la capacitat d’adaptar-se a les necessitats dels clients els han permès dur a terme una formació específica i continuada com a posseïdors de la Carta d’Artesania Alimentària, així com també del diploma de Mestre Artesà Alimentari.

Llonganisses i botifarres de diferents especialitats, una àmplia selecció d’hamburgueses, i gran varietat de preparats càrnics i cuinats són alguns dels productes que, a dia d’avui, resten a la disposició dels estimats clients.

El repte de la Carnisseria-Xarcuteria ESQUIUS és facilitar els àpats, la vida i el temps lliure dels apreciats consumidors.

Opinions (0)

Escriu una opinió
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions