De Bona Pasta

De Bona Pasta

Les nostres xarxes socials

També oferim

Entrega a domicili

Associats a

Mercat Municipal de la Masuca
Veure mapa

Ubicació

De Bona Pasta

Som una jove empresa familiar, entusiastes del bon menjar i el bon beure i és per això que la nostra màxima premissa és la recerca constant de l’excel·lència en tots i cada un dels productes que us oferim sense oblidar la relació QUALITAT-PREU.

Tant a la nostra botiga al Mercat de la Masuca d’Igualada com a la web, podreu trobar una amplia varietat en CANELONS, PASTA FARCIDA, SALSES, PIZZES I CROQUETES, tot km.0, elaborat setmanalment de manera 100% artesanal, juntament amb una acurada selecció dels millors complements per degustar un àpat especial i diferent.

Pasta farcida
És un producte elaborat de manera totalment artesanal, amb ingredients de molta qualitat, natural i sense additius. Per nosaltres és molt important que la podeu degustar en les condicions més òptimes i és per això que la servim congelada per tal que mantingui la frescor i textura com acabada d’elaborar durant mesos.

Canelons
Tenim una varietat de CINC canelons diferents, elaborats seguint un procés totalment manual i amb ingredients de proximitat de la màxima qualitat (com fets a casa un per un), que han guanyat el reconeixement de la nostra clientela habitual.

Pizzes
No totes les pizzes són tan bones, fines i cruixents, tal com a molts ens agrada que quedin, semblarà que te l’has fet a casa tu mateix. Fresques i amb ingredients naturals.

Croquetes
Croquetes totalment casolanes. Desde les clàssiques de sempre a les varietats més diferents.

Regal Gourmet
TAMBÉ SOM ESPECIALISTES EN EL REGAL GOURMET, lots de Nadal, regals d’aniversari, petits detalls… Per a empreses i particulars.
Vine a veure’ns o contacta amb nosaltres.

T’ho farem a mida. Tu poses el preu. Entrega a domicili gratuïta a tota la comarca de l’Anoia per a lots i regals no inferiors a 30€.
(Consultar per altres destinacions)

Opinions (0)

Escriu una opinió
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions