Ecorentat Jr

Ecorentat Jr

Les nostres xarxes socials

També oferim

Entrega a domicili

Venda online

Associats a

Unió d’Establiments de Montbui
Veure mapa

Ubicació

Ecorentat Jr

ECO RENTAT JR es una empresa formada l’any 2013, que es dedica a la neteja i desinfecció de tot tipus de vehicles a mà, SENSE UTILITZAR AIGUA i amb servei de recollida i entrega

Volem promoure un tipus de rentat de vehicles, que de moment som els primers i els únics a la comarca de l’Anoia i es el rentat de vehicles a mà, SENSE UTILITZAR AIGUA.

D’aquesta forma, aconseguim estalviar més de 150 litres d’aigua amb cada neteja del vehicle i això es possible gràcies a la eco tecnologia. Disposem d’una gamma de productes biodegradables i amb impacte “zero”, que netegen, protegeixen i mantenen l’estètica de tot tipus de vehicles i tapisseries sense utilitzar una gota d’aigua.

A diferencia dels rentats convencionals amb aigua, el nostre producte estrella per la neteja exterior del vehicle, crea una protecció contra els raigs UV, que ajuda a prevenir la oxidació i decoloració de la pintura i ajuda a repel·lir la brutícia i les gotes de pluja prolongant així, el resultat final.

A part oferim el servei de desinfecció amb Tractament d’Ozò, per eliminar virus, bacteries i tot tipus de microorganismes tant de l’interior dels vehicles com d’habitatges i locals comercials.

 

 

Necessites ajuda? Necessites ajuda?

Opinions (0)

Escriu una opinió
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions