Arrel De Vida

Arrel De Vida

Les nostres xarxes socials

Associats a

Igualada Comerç
Veure mapa

Ubicació

Arrel De Vida

A Arrel de Vida hi podeu trobat tot el relacionat amb el natural, el benestar personal i no menys important, la cura del planeta on vivim.

Tenim pedres naturals en el seu estat pur, muntades sobre bijuteria o amb joia. Les pedres naturals sempre han estat un regal de la naturalesa i es valora tant la seva bellesa com la protecció que ofereixen. Cada pedra te alguna propietat o qualitat que la distingeix i aquesta energia o propietat ens pot ajudar en la nostra vida quotidiana amb el consegüent equilibri físic, emocional i mental.

També hi podreu trobar productes naturals per la higiene i la cura personal. Productes especials per a persones que volen cuidar-se de la forma més natural possible, evitant així tot tipus d’al·lèrgies produïdes pels components químics emprats en la fabricació dels mateixos (olis essencials, cremes, sabons, colònies, maquillatges…) Us assessorem sobre les diferents tècniques d’aplicació.

Com a productes complementaris podreu trobar encens, llums de sal, llums de selenita, simbologia, objectes relacionats amb Feng Shuí (millora les condicions ambientals i fomenten el benestar i armonia general de la persona i el seu entorn) i moltes coses més.

Un dels nostres productes estrella són les espelmes carregades amb energia universal amb la seva posterior lectura.

També tenim motxilles i bolsos de teixit i ronyoneres amb cotó 100% orgànic.

Us animem a fer un vol per casa nostra!!!

Necessites ajuda? Necessites ajuda?

Opinions (0)

Escriu una opinió
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions