Agg.servicios

Agg.servicios

Les nostres xarxes socials

Associats a

Vilanova Comerç
Veure mapa

Ubicació

Agg.servicios

A.G.G Servicios és una Empresa de Reformes Integrals, Construcció i Instal.lacions a Vilanova del Camí, que brinda els millors canvis i la major satisfacció per convertir el seu  projecte o la seva casa en la seva zona de confort. El nostre repte és donar forma als seus projectes a les seves idees i posar-les en pràctica.

 

El personal que treballa per aquesta Empresa està altament qualificat, compta amb molts anys de treball i experiència a les seves esquenes. Donem servei des de 1997. Cadascun dels professionals, es manté en continu aprenentatge, per oferir  les tècniques més noves i innovadores pel que fa a  Reformes i Insta.lacions.

 

Treballem amb rigorosa serietat i eficàcia, amb els últims materials del mercat i la millor maquinària, sempre oferint un servei especialitzat que s’adapti a les necessitats dels clients i als canvis i millores que aquests vulguin realitzar.

 

Els nostres camps de treball van des de l’electricitat en la insta.lació i el manteniment, tant en indústria, com en edificis, cases… com paleta, fontaneria, climatització, telecomunicacions, gas, pintura, decoració, arquitectura, enginyeria…

LES TEVES IDEES + LA NOSTRA  ENERGIA.  EL MILLOR EQUIP.

Necessites ajuda? Necessites ajuda?

Opinions (0)

Escriu una opinió
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions