Iguana

Iguana

Les nostres xarxes socials

També oferim

Venda online

Veure mapa

Ubicació

Iguana

Iguana som un operador de telecomunicacions de proximitat que oferim la màxima qualitat. Som una empresa de l’Anoia que prestem serveis d’Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil, televisió, enginyeria, i fem projectes de telecomunicacions a mida.

Despleguem la nostra pròpia xarxa, tant de fibra òptica com de radioenllaç i fem arribar connexions a Internet de qualitat on ningú més hi arriba. Creem les nostres pròpies xarxes de telecomunicacions per donar i garantir un servei d’alta qualitat.

Tenim una clara vocació de proximitat i estem fortament arrelats al territori, i per això donem suport a la cultura i a l’esport local i col·laborem amb entitats i esdeveniments de la comarca. A més, generem ocupació i hem creat més d’una trentena de llocs de treball: tot un equip al teu servei!

I tu, encara no ets d’Iguana?

CONNECTA’T!

–> Pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que ho necessitis al 93 803 55 09, per correu electrònic a l’adreça contacte@iguana.cat o a través del xat que trobaràs a la nostra pàgina web www.iguana.cat.

Opinions (0)

Escriu una opinió
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions