Zbitt Montbui

Zbitt Montbui

Les nostres xarxes socials

També oferim

Entrega a domicili

Associats a

Unió d’Establiments de Montbui
Veure mapa

Ubicació

Zbitt Montbui

Zbitt és una cadena de comerços de serveis informàtics i tecnològics, compromesos en  aconseguir els millors serveis i donar la major confiança als seus clients.

 

El nostre objectiu és ser un comerç de proximitat, per a atendre PYMES i particulars en les seves necessitats tecnològiques

 

A part de ser botiga, tenim taller en el cual dissenyem i muntem ordinadors perquè siguin una eina útil i eficaç a l’hora de fer qualsevol treball. Realitzem tot tipus de muntatges d’ordinadors: ordinadors de sobretaula per a oficines, ordinadors per a estudis de disseny, estacions de treball, ordinadors d’alt rendiment i ordenadors gaming.

 

També oferim serveis de reparació de telèfons intel·ligents i tauletes a empreses i particulars de manera ràpida i senzilla. 

Necessites ajuda? Necessites ajuda?

Opinions (1)

Escriu una opinió
guest
1 Comentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions
Sandra
Sandra
11 Mesos
Puntua del 1 al 5 :
     

Bon profesional i agradable. Bons serveis i bons preus. Punt de Celeritas, Amazon per fer devolucions i recollides dels paquets.
Per cert, hem va fer un pressupost de fibra i mobil i tinc que dir que tinc un estalvi considerable, que vaig decidir fer el canvi i la veritat que estic molt contenta.