Global Salut

Global Salut

Les nostres xarxes socials

Veure mapa

Ubicació

Global Salut

Global Salut es va crear l’any 2006 amb l’objectiu d’oferir tractaments personalitzats basats en un enfocament integral de la persona, el qual ens ajuda a entendre el perquè es desencadena un símptoma o una malaltia.

Per nosaltres és fonamental detectar la causa del problema per poder fer una prevenció i així restablir i mantenir l’estat de salut.

Oferim els serveis de fisioteràpia, osteopatia, psiconeuroinmunologia, acupuntura, teràpia neural, gestalt coaching, psicologia i homeopatia. També tenim el servei d’estètica amb una gran varietat de massatges relaxants i fugir de l’estrès del dia a dia.

Per acompanyar-vos en el benestar general, també impartim classes de manteniment, ioga, Pilates, entrenaments personals dins de les nostres instal·lacions i entrenaments funcionals a l’aire lliure.

Si necessiteu qualsevol cosa, estarem encantats d’ajudar-vos!

Opinions (1)

Escriu una opinió
guest
1 Comentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Veure totes les opinions
Laura Gassó
Laura Gassó
2 Anys
Puntua del 1 al 5 :
     

Excel·lent equip de fisioterapeutas, psiconeuroinmunòleg, osteòpata, psicòloga… que miren en un conjunt global les dolències que puguis tenir, buscant l’arrel del problema i complementant-se moltes vegadens entre ells per conseguir un diagnòstic i teràpia efectiva.