Ateneu Cinema

L'Ateneu Cinema és una sala amb capacitat fins a 129 butaques. La programació és de cinema comercial d'estrena amb sessions cada dia de la setmana excepte els dimarts.

Programació regular d'òpera i dansa en streaming des del Royal Opera House (London) i el Liceu. Programació de cineclub els dijous combinant-les amb sessions VOSE de les pel·lícules d'estrena.

Ateneu Cinema
Ateneu Cinema
Teatre Municipal Ateneu

El Teatre Municipal l'Ateneu és un equipament municipal cedit per conveni a l’Ajuntament d’Igualada, qui per mitjà de l’Institut Municipal de Cultura, porta a terme la programació d’activitats professionals de teatre, música i dansa professionals, a més de ser un equipament on s’hi acullen aquelles activitats amateurs que desenvolupen les entitats de la nostra ciutat.

Teatre Municipal Ateneu Teatre Ateneu
Teatre Municipal Ateneu
Cinemes Mont-Àgora

Un dels edificis més emblemàtics de la Conca, Mont-Àgora va néixer al 2015 per tal d’acollir i centralitzar tota l’oferta cultural del municipi i de part de la Comarca. Dissenyat per l’arquitecte igualadí Pere Puig, la construcció ha rebut nombrosos premis arreu del món per la seva original i diàfana concepció de l’espai. Les seves parets blanques i el seu aprofitament de la llum natural són una de les imatges del municipi.

Cinemes Mont-Àgora
Cinemes Mont-Àgora