Ara més que maiEstem per tu

Conca Comerç és la unió del comerç i de la restauració de proximitat de la Conca d’Òdena. Som els vostres comerciants i restauradors, aquells que us oferim tracte proper, atenció personal, varietat i productes de la millor qualitat, aquells que ens adaptem a allò que necessiteu i que us oferim totes les facilitats perquè feu les vostres compres i degusteu els nostres plats de manera senzilla i còmoda.

Els ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí amb el suport de les organitzacions Igualada Comerç, Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca d’Igualada, Nou Centre d’Igualada, Vilanova Comerç, Montbui Comerç, Comerç d'Òdena i el gremi de Restauració i Hosteleria, hem promogut la unió dels establiments del territori sota aquest paraigua.

Volem construir una oferta sòlida i diversa que, partint de l’actual crisi sanitària, us permeti tenir a l’abast, des d’ara i de manera ràpida i intuïtiva, tot allò que busqueu. Per això, en aquest espai virtual podreu trobar un complet llistat de comerços, restaurants, ofertes, promocions i una selecció del millor oci i cultura que ofereixen els nostres municipis.

Conca Comerç és la vostra gran botiga a tocar de casa. Ara més que mai, a la Conca d’Òdena, trieu comerç i restauració de proximitat.NORMATIVA
Unió d’Establiments de Montbui

Unió d’Establiments de Montbui

La Unió d’Establiments de Montbui és la entitat de comerç que té com objectiu defensar i promoure els interessos generals dels seus socis.
La entitat té un recorregut de més de 25 anys, i aglutina la major part d’establiments del municipi, tant sigui de comerç, tallers, serveis, restauració etc.

Entre els seus objectius està el de promoure accions que afavoreixin a la compra del comerç local, fer de canal comunicador amb els estaments públics i amb altres entitats, donar eines als socis per millorar la seva activitat econòmica, donar visibilitat al comerç del municipi etc.

uemmontbui.com

Associació Nou Centre

L’Associació Nou Centre és una associació del comerç i pel comerç, del barri i pel barri.Va ser impulsada a finals del 2013 amb el objectiu de millorar la mobilitat i l’entorn de la zona. Un projecte que es desenvolupa a curt termini, donant a conèixer qui som i que oferim, ajudant a millorar de forma progressiva l’entorn, canalitzant les inquietuds i donant resposta a les necessitats dels negocis i dels veïns, convertint els projectes i les propostes en una realitat palpable.

Vivim de la ciutat i dels negocis que en formen part. És important i ho sabem. Però cal traduir aquesta importància que tots donem al nostre lloc de treball, a la nostra font d’ingressos, en una garantia d’estabilitat comercial i econòmica fiable de cara el futur.

L’Associació Nou Centre treballa perquè la zona nord d’Igualada no es converteixi només en un barri o ciutat dormitori, sinó que esdevingui un espai per viure i fer-hi vida, amb equipaments que donin resposta a les necessitats de la comunitat i que estiguin a l’abast i al servei de tots els ciutadans d’Igualada, la conca d’Òdena i la comarca en general.

Volem una zona, l’àrea Nord, diferenciada i amb un comerç actiu, singular, modern i de confiança, en un entorn que convidi a passejar i gaudir dels barris, a entrar als comerços i comprar.

noucentreigualada.cat

Associació Nou Centre
Vilanova Comerç

Vilanova Comerç

Vilanova Comerç és l’Associació professional d’àmbit local, sense ànim de lucre, constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants de Vilanova del Camí. Vilanova Comerç té com a finalitat la representació, gestió i defensa, així com el foment dels interessos comuns dels seus membres.

El nostre objectiu és planificar i desenvolupar accions de millora del comerç instal·lat a Vilanova del Camí de forma conjunta per a competir amb garanties
de futur.

Donem suport humà, informació, formació i assessorament als comerciants. Treballem i fem accions conjuntes amb tots els comerciants de cada sector per a captar i fidelitzar als clients. Fem difusió de les campanyes i ofertes comercials dels nostres associats, participant de manera activa al territori per fer-nos presents i visibles.

vilanovacomerç.cat

Igualada Comerç

Igualada Comerç és l’associació de comerciants de referència a la ciutat d’Igualada amb representativitat i capacitat organitzativa per potenciar i dinamitzar el comerç de qualitat i de proximitat. Amb 40 anys d’història som una de les associacions més antigues de Catalunya i amb un important prestigi. Pioners amb moltes iniciatives de referència que han estat adaptades per altres entitats del territori català. 

Tenim una estructura amb la que donem suport humà, informació, formació i assessorament als comerciants.

L’entitat treballa seguint el seus objectius: Activar el comerç amb accions de dinamització, amb diferents activitats durant l’any (Botiga al carrer, Festa del Vi, Campanya de Nadal, made igualda…). Fent d’interlocutor entre els associats i les diferents administracions tant locals com a nivells nacional. Escoltant I donant veu a les iniciatives dels associats. Participant en les diferents activitats de la Ciutat d’Igualada.

igualadacomerc.cat

Igualada Comerç

Fagepi

Igualada Moda és un conjunt de botigues de moda d’Igualada amb els millors preus. La història d’Igualada Punt de Moda s’inicia quan Igualada es va començar a omplir de visitants que anaven a les fàbriques tèxtils a comprar articles de moda en gènere de punt; ja fossin de mostrari, excessos d’estocs d’altres temporades o simplement peces amb petites tares que pel canal ordinari no tenien sortida.

L’Agrupació Tèxtil FAGEPI és l’entitat empresarial que, des del 1927 realitza tasques de promoció de marques de moda de l’Anoia que constitueixen el clúster tèxtil de la moda en punt.

FAGEPI s’obre a la cooperació de totes les empreses del sector i de les entitats econòmiques i polítiques de la comarca, per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori, a la seva promoció comercial i a la generació de riquesa i ocupació.

Vine a Igualada … per la seva tradició tèxtil, per moda, per les seves marques, per les seves botigues de moda amb els millors preus, per la seva cultura, la seva gastronomia, la seva natura … descobreix l’Anoia i apassiona’t amb nosaltres!

fagepi.net

Associació de Comerços del Mercat de la Masuca

L’Associació de Comerços del Mercat de la Masuca agrupa quasi totes les parades i botigues exteriors, del mercat. Organitza esdeveniments, campanyes, tallers, exposicions, col·laboracions i la web.

lamasuca.cat

Associació de Comerços del Mercat de la Masuca

Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia, GHITA, és una associació d’empresaris de l’Hoteleria, de restauració, de bars i de turisme, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica i que es regeix per uns estatuts dipositats al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Què ofereix:

– Atenció telefònica constant, immediata i il·limitada pel que convingui.
– Trobar-se única i exclusivament al servei dels socis.
– Defensar-los i representar-los davant qualsevol Administració.
– Informar i posar al dia els canvis normatius.
– Establir convenis de col·laboració amb altres entitats i empreses.
– Organitzar cursos de formació
– Col·laborar amb els socis en l’organització d’esdeveniments.

ghita.cat

Òdena Comerç

Òdena Comerç és el conjunt d’establiment comercials del municipi.
Treballem conjuntament amb l’Ajuntament i agents socials d’Òdena pel foment i difusió del comerç i la restauració. També busquem i oferim eines als comerciants per millorar la competitivitat del comerç en tots els àmbits: gestió, dinamització,…

Creiem en un model de comerç de proximitat!

Òdena Comerç

Responem tots els teus dubtes

Fes-nos arribar la teva consulta a través del següent formulari. Et respondrem tan aviat com ens sigui possible.