Botigues de moda d’Igualada i la conca.

Moda Online

Buff® Factory Store

ubicacio

ubicació

Cala De Conte

ubicacio

ubicació

Lumberton

ubicacio

ubicació

Magna Moda Gran

ubicacio

ubicació

Naulover

ubicacio

ubicació

Punto Blanco

ubicacio

ubicació

Roset

ubicacio

ubicació

Sita Murt/

ubicacio

ubicació

Zocco Collection

ubicacio

ubicació

Ubicació

Qui som

Igualada Moda és un conjunt de botigues de moda d’Igualada amb els millors preus. La història d’Igualada Punt de Moda s’inicia quan Igualada es va començar a omplir de visitants que anaven a les fàbriques tèxtils a comprar articles de moda en gènere de punt; ja fossin de mostrari, excessos d’estocs d’altres temporades o simplement peces amb petites tares que pel canal ordinari no tenien sortida.

L’Agrupació Tèxtil FAGEPI és l’entitat empresarial que, des del 1927 realitza tasques de promoció de marques de moda de l’Anoia que constitueixen el clúster tèxtil de la moda en punt.
FAGEPI s’obre a la cooperació de totes les empreses del sector i de les entitats econòmiques i polítiques de la comarca, per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori, a la seva promoció comercial i a la generació de riquesa i ocupació.

Vine a Igualada … per la seva tradició tèxtil, per moda, per les seves marques, per les seves botigues de moda amb els millors preus, per la seva cultura, la seva gastronomia, la seva natura …… descobreix l’Anoia i apassiona’t amb nosaltres!